Naar inhoud

Zoekresultaten

Nieuwe video: KAWECO SADDLE TRAC

Bekijk hier de nieuwe video van de KAWECO SADDLE TRAC Opbouw bij Lohnunternehmen Kruse Friedewalde GmbH, Duitsland.Volg ons YouTube kanaal KawecoBV voor alle KAWECO video's

Lees meer

OPTI-DRILL

De KAWECO OPTI-DRILL bouwland bemesters zijn beschikbaar in verschillende werkbreedtes en bouwwijze. De serie start met een 3,9 m brede injecteur en eindigt met een zware 7,5 m brede bouwland injecteur. De OPTI-DRILL COMPACT is een speciale compact uitgevoerde bemester met twee rijen.  Deze kan daardoor dichter op de tank gemonteerd worden, wat resulteert in een minder zware belasting van de hef en meer comfort op de weg.

Lees meer

OPTI-JECT

De OPTI-JECT bemester serie is een volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd product van hoge kwaliteit. Door de jarenlange ervaring in mest injectie weet KAWECO de behoefte van de agrariër feilloos te vertalen in een perfecte bemester. De bemester is eenvoudig en zeer licht van gewicht. Het element bestaat uit kunststof lagerbussen waardoor de bemester nagenoeg onderhoudsvrij is. De drukveer zorgt dat de machine bodemvolgend is met de 30 cm bolle schuif. Het spoorvolgende element zorgt voor uitmuntend resultaat. Verkrijgbaar in de werkbreedtes 5,60, 6,40, 7,20 en 8 meter. Belangrijke speerpunten voor deze serie zijn bemestingskwaliteit, lichtgewicht en eenvoud. Door de toepassing van enkele unieke constructieve oplossingen is het een machine die zowel voor de loonwerker als voor de melkveehouder de perfecte oplossing biedt.

Lees meer

PROFI I-Serie

De KAWECO PROFI I tank onderscheidt zich door haar lichte maar stabiele bouwwijze. De tank is uitermate geschikt voor het vast aanbouwen van sleepslang of sleepvoet bemesters met een werkbreedte tot 15 meter. Door de modulaire bouwwijze is de tank eenvoudig naar uw wens aan te passen.

Lees meer

PULL BOX 8000

Een economisch logistiek proces is de basis voor een efficiënte oogst. KAWECO biedt u met de PULLBOX een multi-inzetbare trailer aan die bij het transport van vrijwel alle agrarische producten inzetbaar is. KAWECO heeft al jaren een leidende rol in de markt van de agrologistiek. Met de nieuwe PULLBOX introduceert KAWECO een nieuwe flexibele oplossing voor de logistiek van een veelheid aan landbouwproducten. Een doordacht en eenvoudig systeem in combinatie met een lichte constructie, zorgt ervoor dat u vanaf nu met één type trailer al uw agrarische transportwerkzaamheden verzorgen kunt.

Lees meer

PROFI II-Serie

De PROFI II tank kenmerkt zich door een unieke modulaire bouwwijze. Hierdoor is de PROFI II standaard uitgerust met eenvoudige techniek voor het dagelijks werk en automatische functies voor intensief gebruik. Alle PROFI II tanken overtuigen met uitgekiende en praktische uitrustingsmogelijkheden die uw werk verlichten. Of u nu op zoek bent naar een vacuümtank met pendelmestverspreider of een tank met automatische afgifteregeling voor mestinjectie, de PROFI II tank voldoet aan uw wensen! Vraag uw KAWECO-dealer welke opties het beste aan uw wensen voldoen.

Lees meer

PULL BOX 9700

Een economisch logistiek proces is de basis voor een efficiënte oogst. KAWECO biedt u met de PULLBOX een multi-inzetbare trailer aan die bij het transport van vrijwel alle agrarische producten inzetbaar is. KAWECO heeft al jaren een leidende rol in de markt van de agrologistiek. Met de nieuwe PULLBOX introduceert KAWECO een nieuwe flexibele oplossing voor de logistiek van een veelheid aan landbouwproducten. Een doordacht en eenvoudig systeem in combinatie met een lichte constructie zorgt ervoor dat u vanaf nu met één type trailer al uw agrarische transportwerkzaamheden verzorgen kunt.

Lees meer

PRO-JECT

De PRO-JECT bemester serie is een volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd kwaliteits product. Door de jarenlange ervaring in mest injectie weet KAWECO de behoefte van de loonwerker feilloos te vertalen in een perfecte bemester. Door de in rubber opgehangen scharnierpunten ontstaat een bemester element dat nagenoeg onderhoudsvrij is en volledig bodemvolgend. Dit garandeert lagere onderhoudskosten, grotere capaciteit, minder vervuiling van de gras zoden en een gelijkmatig groeibeeld. Verkrijgbaar in de werkbreedtes 7,20, 8,70 en 12.00 meter levert KAWECO een serie bemesters voor de grote melkveehouder en loonwerker. Belangrijke speerpunten voor deze serie zijn bemestingskwaliteit, onderhoudskosten en capaciteit. Door de toepassing van enkele unieke constructieve oplossingen ontstaat een machine die zowel voor de loonwerker als de melkveehouder de perfecte oplossing biedt. 

Lees meer

PROFI III-Serie

De KAWECO Profi III tankserie biedt u een groot aantal volledig uitgevoerde, professionele loonwerkerstanken. Kenmerkend voor elke PROFI III tank zijn het zware chassis en de onafhankelijk met twist-locks gemonteerde tank. Deze unieke bouwwijze zorgt ervoor dat trekkracht van de tractor alleen door het chassis wordt overgedragen naar de bemester. Hierdoor wordt de tank alleen gebruikt voor de mest en kan het chassis extra stabiel worden uitgevoerd. Standaard zijn alle PROFI III tanken voorzien van een doorstroommeter met rijsnelheidsafhankelijke dosering, door middel van een By-Pass-regeling. De dosering en alle andere hydraulische functies worden aangestuurd door de KAWECO PREMIUM ISO-BUS boordcomputer.

Lees meer

RADIUM 45 & 50

De KAWECO RADIUM silagewagens zijn een bewezen concept. Door de jaren heen zijn er meer dan 1.500 silagewagens in Zevenaar geproduceerd, die allen hun weg vonden naast gras en maishakselaars over heel Europa. De zeer degelijk en stabiele bouwwijze maakt een RADIUM uniek en komt voort uit haar oorsprong van mais silagewagen. De RADIUM silagewagens zijn leverbaar in 4 verschillende typen: 2 assige RADIUM 45, 50 en 55 serie3 assige RADIUM 60 serie

Lees meer

DOUBLE TWIN SHIFT

De DOUBLE TWIN SHIFT bemestertank is de meest professionele manier om uw mest te injecteren. De DOUBLE TWIN SHIFT bemestertanken maken zichzelf onmisbaar door hun enorme volume, vulvermogen, capaciteit, wendbaarheid en doordacht onderstel.Met een volume van 14.000 of 16.000 liter produceert KAWECO de grootste enkel-as tank op de markt. Het onderstel maakt het mogelijk de bodemdruk zeer laag te houden ondanks het grote volume van de tank. KAWECO is de uitvinder van het DOUBLE TWIN (SHIFT) onderstel, waarbij 4 grote tractorwielen op 1 lijn staan. Hierdoor heeft de tank de wendbaarheid van een enkel-assige bemestertank, maar het draagvermogen van een tandem-asser. Dit unieke onderstel betekent injecteren met een significant lagere bodemdruk dan een zelfrijdende machine. Hierdoor kunt u eerder beginnen met uw werkzaamheden en ook langer doorgaan. Een ander groot voordeel is ook dat uw tractor inzetbaar is voor andere werkzaamheden, in tegenstelling tot een zelfrijdende machine die minimaal een half jaar per jaar stil staat.KAWECO DOUBLE TWIN, vele wielen maken licht werk!

Lees meer

Over ons

KAWECO is het eigen merk van Kamps de Wild, dat sinds het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw wordt gevoerd. Kamps de Wild bv staat sinds 1919 voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek. We werken internationaal en concentreren ons daarbij op drie A-merken in de landbouw en groensector. Deze merken zijn: CLAAS, AMAZONE en KAWECO.Vanuit Zevenaar werkt een team van gemotiveerde mensen, ter ondersteuning van de dealers op het gebied van verkoop, marketing, service en onderdelenvoorziening. De machines van KAWECO worden in nauwe afstemming met de gebruikers ontwikkeld en vervolgens volgens de strengste kwaliteitseisen gebouwd door Reesink Production in Hengelo (Gld). De intensieve samenwerking van Kamps de Wild en Reesink Production garandeert deze unieke combinatie van kwaliteit en flexibiliteit, waarvan de klant de vruchten plukt. De verkoop van KAWECO geschiedt via een netwerk van gespecialiseerde dealers inbinnen- en buitenland. Deze dealers leveren de vereiste service en zorgen voor de onderdelenvoorziening, zodat de eindgebruiker elk seizoen op z’n KAWECOkan rekenen.

Lees meer