PROFI CARGO Serie

De KAWECO PROFI CARGO tank onderscheidt zich door haar lichte maar stabiele bouwwijze. De CARGO tank is uitermate geschikt voor het transporteren van mest, zowel over de weg als in het veld. Door de modulaire bouwwijze is de tank eenvoudig naar uw wens aan te passen.

Specificaties

Inhoud netto [L] :26.150
Onderstel :Paraboolvering
Besturing:Achteras nalopend gestuurd 
  

Optimaal uitgerust voor transport

De PROFI CARGO VC is verkrijgbaar in 26m3. Deze tank is speciaal ontwikkeld voor mesttransport. De CARGO is uitgerust met een hoogwaardige Battioni Pagani Ballast vacuümpomp. De tank is verkrijgbaar met diverse specifieke opties om het transporteren van mest zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Tank en chassis

KAWECO produceert hoogwaardige producten met een hoge betrouwbaarheid en optimale efficiëntie. Bij de tanken van de PROFI CARGO serie dit wordt weerspiegeld in het lage zwaartepunt die wordt bereikt door een geïntegreerd chassis met paraboolvering. De 1e as is uitgerust met een draaischamel, zo wordt een comfortabele rit gegarandeerd. Het geïntegreerde chassis zorgt voor een lage en stabiele tank, welke speciaal voor gebruik in hellend terrein en berglandschappen gemaakt is.

Dissel

De dissel van de PROFI CARGO tanken is met een eenvoudige en robuste constructie gebouwd.  De vooras is achter de draaischamel geplaatst, hierdoor ontstaat automatisch een goede gewichtsverdeling.

Pompen en mestweg bij VC tanken

Alle PROFI CARGO tanken zijn standaard uitgevoerd met zeer hoogwaardige BP-vacuümpompen. De standaard pompen hebben een compressorcapaciteit van maar liefst 13.500 L/min. Deze capaciteit wordt gerealiseerd door een rotor met 4 schuin geplaatste rotorbladen. De bladen worden gekoeld en gesmeerd door een oliedruppelpomp. Om de koeling nog verder te verbeteren en daarmee de capaciteit op niveau te houden tijdens het werk, zijn de pompen standaard uitgevoerd met directe luchtinjectie. Wanneer de pomp tussentijds stilstaat zorgt een speciale klep voor het behoud van het vacuüm. 

Klik hier voor een video van de Battioni Pagani Ballast pompen.

Heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Privacy & Cookiebeleid

Foto album