KAWECO KW 25-27 minishovel

Na een aantal jaar het ‘oude’ model in het productprogramma te hebben, presenteert KAWECO een geheel vernieuwde minishovel. Een 100% KAWECO machine die geheel in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd is. 

De machine kenmerkt zich door zijn grote hefvermogen en een hoge kiplast in vergelijking met concurrerende merken. Daarnaast is efficiëntie een belangrijk speerpunt van de KW25-27. Zo ligt het werktoerental bij normaal gebruik rond de 1500 rpm. Naast brandstofbesparing resulteert dit in minder geluid en daardoor meer werkcomfort. De KAWECO shovels worden zowel ingezet bij overheden, in de tuin- en landschapstechniek, in de infra, bij maneges en bovenal op agrarische bedrijven. De stabiele en krachtige constructie maakt de shovel een ideale hulp bij elke werkzaamheid. Zo levert een KAWECO shovel meerwaarde voor uw bedrijf!

Motor

Om aan de huidige emissie-eisen te kunnen voldoen, is de KW25-27 uitgerust met een Yanmar Stage V motor met Diesel Particle Filter (DPF). De motor zorgt voor een vlakke koppel kromme waardoor er bij elk motortoerental voldoende vermogen beschikbaar is. 

Aandrijving

Door de hydrostatische vierwielaandrijving is een maximale trekkracht van 2300 kilogram te realiseren. Met de zogenaamde ‘Automotive ECO-Drive’ wordt er voldoende werkhydrauliek geleverd tegen een zo laag mogelijk motortoerental. Dit resulteert in: brandstofbesparing, minder slijtage en minder geluid. Door de standaard 51 liter hydrauliekpomp is er altijd ruim voldoende olieopbrengst. 

Cabine

Veiligheid en comfort, daar dient een cabine voor te zorgen. Door de ‘open dak-constructie’ van de KW25-27 blijft het zicht op de giek behouden wanneer deze in de hoge positie is. Optioneel is ook een klapdak beschikbaar zodat lage doorgangen toegankelijk zijn. Verder geeft de vlakke cabinevloer de bestuurder veel ruimte en comfort tijdens zijn werkzaamheden.  Standaard zijn de cabines zijwaarts te kantelen zodat bepaalde onderdelen perfect toegankelijk zijn voor service.

KW25-27 OPTIES

Mechanisch bediend via joystick of ventiel

Drukloze retour aan de voorzijde van de giek.

Giant connector

Weidemann connector

 

In plaats van Headguard

 2 stuks achterzijde

2 stuks voorzijde

Toelating op de Nederlandse weg.

Toelating op de Duitse weg.

KW25-27 BANDEN

390 mm breed, Ø800 mm
machinebreedte: 1.336 mm

Tractorprofiel 390 mm breed, Ø800 mm
Machinebreedte:1.336 mm.

Gazonprofiel 405 mm breed, Ø810mm
Machinebreedte: 1.347 mm.

Trekkerprofiel 425 mm breed, Ø900 mm

Gazonprofiel 425 mm breed, Ø900 mm

Heeft u een vraag over de shovel?

Vul uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Privacy & Cookiebeleid