Per 1 februari vormen Patrik Roelofs en Rens Veeneman de directie van Reesink Production B.V. in Hengelo (Gld.). Zij nemen hiermee het stokje over van interim-Directeur Jint van Dijk.

Reesink Production richt zich met circa 100 medewerkers op de productie van KAWECO mesttechniek, silagewagens en de onlangs geïntroduceerde KAWECO mini-shovels. Daarnaast levert Reesink Production halffabricaten voor machinefabrikanten en verzorgt de constructie en engineering voor onder andere zusterbedrijven binnen Royal Reesink.

Ervaren duo

Patrik Roelofs en Rens Veeneman werken al meer dan 10 jaar en vanaf de start van hun loopbaan voor KAWECO. Beiden zijn ervaren in de business, kennen de markt goed en hebben op het gebied van productontwikkeling en productie de nodige kennis. Rens Veeneman: “Ik ben heel blij met de door Royal Reesink geboden kans om directeur te worden van dit mooie bedrijf, waar we met elkaar prachtige machines bouwen voor de agrarische markt in binnen- en buitenland”. Patrik Roelofs voegt hier enthousiast aan toe: “Ik kijk ernaar uit om de ingeslagen weg te vervolgen en er samen een succes van te maken!”.

Roelofs zal zich focussen op Sales en Marketing, Veeneman op zijn beurt op Productie en Ontwikkeling. Ze vormen samen een goed en gelijkwaardig duo om het bedrijf verder te laten groeien en willen de professionalisering, die een aantal jaren geleden is ingezet, verder uitbouwen.

Vertrouwen

Reesink Production is onderdeel van Kamps de Wild Holding binnen Royal Reesink. Divisiedirecteur van Kamps de Wild Holding, Dick Melessen: “Jint van Dijk heeft als interim-Directeur ruim een jaar veel goed werk verricht voor Reesink Production. Mede hierdoor hebben Patrik en Rens de kans gekregen om zich verder te ontplooien. We geven graag jonge managers een kans om zich verder door te ontwikkelen binnen Royal Reesink. De mannen zijn geboren uit de praktijk en weten waarover ze praten, we hebben met deze stap veel vertrouwen in de toekomst!”

Niet voor publicatie/ voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Dick Melessen, Divisiedirecteur Kamps de Wild Holding

T +31 (0)316 369110 E d.melessen@kampsdewild.nl

Meer informatie is ook te vinden op:

www.reesinkproduction.nl

www.royalreesink.com