Naar aanleiding van de groeiende vraag vanuit de markt naar een eenvoudig systeem dat ISO-BUS compatibel is, lanceert KAWECO een nieuw bedieningssysteem. Het Easy Bus systeem is een eenvoudige variant van de uitgebreide ISO-BUS PREMIUM.

Het KAWECO Easy Bus systeem is eenvoudig te gebruiken met een trekker terminal of los meegeleverde monitor. Het systeem is gebaseerd op het Load-Sensing systeem van KAWECO met joystick bediening. Alle functies van de tank zijn met een touchscreen of F-functie van de trekker te bedienen. Standaard wordt het systeem geleverd zonder terminal en is het bedoeld voor integratie in de trekker terminal.

Het starten en stoppen met bemesten/vullen gebeurt met een vooraf ingestelde sequentie. Zo hoef je altijd maar een knop te gebruiken om te kunnen bemesten of vullen. De zuigarm en andere functies kunnen eenvoudig toegewezen worden op een F-toets van de trekker of een optioneel bij te leveren joystick.

Het Easy Bus systeem onderscheidt zich ten opzichte van het ISO-BUS PREMIUM systeem in eenvoud. Zo heeft de tank een stuk minder sensoren en wordt er standaard geen doorstroommeter geleverd. Dit betekent een eenvoudige en toch complete manier van bedienen over uw trekker ISO-BUS. Het voordeel van het systeem ligt in de eenvoud van de bediening en het feit dat er geen losse terminal in de trekker geplaatst hoeft te worden.

Heeft u vragen over het nieuwe bedieningssysteem? Vraag er naar bij uw KAWECO dealer of vertegenwoordiger.

 

PROFI II.18 PTW Easy Bus
PROFI II.20 PTW Easy Bus