Na de overname van STAJA door Royal Reesink in augustus 2017, is er veel gebeurd. We zien een duidelijke groei in de behoefte naar professionele mestverwerking in Europa. En we plukken de vruchten van het ingezette KAWECO beleid van de laatste jaren.

De door Kamps de Wild ingezette KAWECO strategie: meer focus, versterking van het team, uitbalanceren van het productportfolio, het doorvoeren van meer efficiëntie in het verkoopproces en een duidelijke dealerstrategie, heeft geresulteerd in een sterke omzetgroei.

Om KAWECO (inter)nationaal verder te ontwikkelen is er besloten de verkoopactiviteiten van KAWECO te integreren met de productieactiviteiten en onder te brengen bij Reesink Production BV. Hierdoor wordt de aanwezige kennis gebundeld om nog efficiënter aan de vraag naar KAWECO producten te kunnen voldoen.

Engineering, constructie, assemblage, verkoop, garantie, service en de onderdelenvoorziening worden vanaf 1 januari 2019 uitgevoerd door Reesink Production onder leiding van Nico Rekswinkel.

Kamps de Wild zal zich vanaf 1 januari volledig concentreren op de distributie van CLAAS en AMAZONE.